SUNRISE leverer 25 tons blæsejern og slagplader til Saudi-Arabien på 20 dage

SUNRISE, en førende producent af sliddele til slagknusere, afsluttede for nylig en stor ordre påblæsebøjlerog slagplader til en kunde i Saudi-Arabien. Ordren lød på i alt 25 tons produkter, og den blev leveret på kun 20 dage.

HAZMAG (2)
APK60 Blow bar (1)

Slagknuseren bruges mest til primær, sekundær og finknusning af alle slags sten, klipper såsom granit, marmor og kalksten. Når materialet kommer ind i slagknuseren, bliver det påvirket af den roterende højhastighedsblæsestang. Efter at være blevet påvirket, får materialet enorm kinetisk energi og kastes til det første kammerslagplade. Efter at stødpladen rammer, knuses materialet igen til det andet stødkammer. Materialet, der blev returneret af modangrebspladen, blev igen ramt af blæsestangen og fortsatte med at blive knust. Når materialet går frem og tilbage mellem deblæsestangog slagpladen, er der også samspillet mellem materialerne.

SLAGKNUSKER

Ovenstående proces gentages, indtil partikelstørrelsen af ​​det knuste materiale er mindre end mellemrummet mellem blæsestangen og slagpladen, og derefter udledes det fra knuserens nedre forstæder, hvilket er produktstørrelsen efter knusning.

Impact Crusher er meget udbredt til sand- og stenproduktion i industrien af ​​veje, jernbaner, reservoirer, elektricitet, byggematerialer og så videre. Sunrise kan levere OEM-reservedele af høj kvalitet til slagknuser.

Slagknuseren bruges mest til primær, sekundær og finknusning af alle slags sten, klipper såsom granit, marmor og kalksten. Når materialet kommer ind i slagknuseren, påvirkes det af højhastighedsrotationenblæsestang. Efter at være blevet påvirket, får materialet enorm kinetisk energi og kastes til det første kammerslagplade. Efter at stødpladen rammer, knuses materialet igen til det andet stødkammer. Materialet, der blev returneret af modangrebspladen, blev igen ramt af blæsestangen og fortsatte med at blive knust. Når materialet går frem og tilbage mellem blæsestangen og slagpladen, er der også samspillet mellem materialerne.

Høj krom+keramik
6baa776b448eb54d4c1c9691100cd90

SOLOPGANGblæsebøjlerog slagplader er også æstetisk tiltalende, nemme at installere og har præcise dimensioner. Blæsebøjlerne fås i en række forskellige modeller, herunder HAZ791, HAZ793, HAZ850, HAZ795 og HAZ796. De er kompatible med en række forskellige slagknusermodeller, inklusive APK50 og APK60.

HAZEMAG_APK_Brochure

SUNRISE er stolte af at tilbyde sine kunder sliddele af høj kvalitet, holdbare og overkommelige slagknusere. Virksomhedens engagement i kvalitet og kundeservice har gjort det til en førende leverandør af sliddele til slagknusere på verdensplan.

Hvis du leder efter sliddele af høj kvalitet, holdbare og overkommelige slagknusere, er SUNRISE det rigtige valg for dig. Kontakt SUNRISE i dag for at lære mere om deres produkter og tjenester.


Indlægstid: 24. oktober 2023